Vecka 11

Hej!

Känns som det blev en kort vecka i och med att vi var i Granberget på fredagen. Vi har haft en bra start  efter lovet och det har blivit en hel del spännande jobb med den nya bloggen http://ullviskola.se/. Inga problem att få barnen motiverade till annat jobb när de vet att de får sätta sig vid datorn och skriva sedan. Nästa vecka är Ann ledig hela veckan och Katarina är vikarie för henne.

 På torsdag kommer alla elever i åk 1-2-3 att åka in till Noret, för att se teatern ”Månspinnerskan”. Personal åker buss med eleverna kl 7.30 från skolan. De barn som skall åka då, måste komma senast kl 7.25! För de som redan sitter på bussen från Rönnäs, är det bara att sitta kvar och följa med in till ”Brandmannen”. Det går också bra att stiga på vid sin vanliga hållplats, för de som bor närmare Noret. Elever som har busskort, ska ta med sig detta. Skolan betalar för övriga elever. De som vill skjutsa sina barn direkt till Brandmannen på morgonen kan göra det. Då ska barnen vara där till 7.50. Hör av er och berätta det så vi vet vilka vi ska samla upp där.

Bussen tillbaka åker från ”Brandmannen” kl 12.35 och eleverna kommer att sluta i vanlig tid vid skolan. Om ni skulle vilja hämta ert barn vid ”Brandmannen”, ska det ske kl 12.30 och då ska lapp skickas med så att det är ok! Lunch äter vi på Gästis.

På tisdag 20/3, är det dags att åka till simhallen för att simträna och bada. (Första gången åker även åk 3 med och gör simprov). Detta kommer att fortsätta fram till vecka 20, med undantag för vecka 15 (påsklov) och vecka 18 (första maj). Badtiden är kl 8-9 och ni kan lämna ert barn direkt vid simhallen från kl 7.45, då Ann kommer att finnas på plats. Tänk på att barnen ska vara ombytta och klara då undervisningen startar, kl 8.00. För de som ska åka från skolan avgår bussen kl 7.30. Till badet behöver man ha med sig; badkläder, handduk och en plastpåse att lägga våta badkläder i. Det är bra om en frukt eller smörgås packas med, då bad brukar göra ”små magar” hungriga. Under dessa ”badveckor” blir det ingen idrott på tisdagarna, men idrott som vanligt på torsdagarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *