Vecka 19

Rader från rektor Karin
Sommaren närmar sig även om de kyliga vindarna gör att man inte riktigt tror på det. Årets skolavslutningar kommer att hållas torsdag 13 juni. Ullvi skola har skolavslutning kl.11.00
Från och med 1 augusti kommer Carolina Svedjeland vara rektor vid Ullvi skola. Jag kommer att vara rektor vid Insjöns skola samt Tällbergs skola.
Förändras gör också rektorsorganisationen i kommunen. Fr.o.m. 1 augusti jobbar vi rektorer så här:
Sammilsdalsskolan 7-9 Annica Sandy-Hedin
Sammilsdalsskolan F-6 Anders Östberg
Åkerö 7-9 Johan Nilsson
Åkerö F-6 + Djura Viktoria Hermansson
Siljansnäs + Gärde Erik Lundin
Ullvi skola Carolina Svedjeland
Tällberg + Insjön F-6 Karin Elfving

Nu är det dags för kommunenkäten där du får tala om vad du tycker om skolan. Lärande och stöd vill med denna enkät undersöka hur du som förälder upplever ditt barns skolgång. Resultatet ger oss ett viktigt underlag för att utveckla verksamheten. Enkäten besvaras via en länk som finns på internetsidan www.leksand.se/svar Svara före 10 maj! Enkäterna hanteras anonymt och det kommer inte att framgå vad någon har svarat. Har du frågor om undersökningen är du välkommen att höra av dig till rektorn vid skolan.

På onsdag har vi cykeldag. Polisen Anders kommer och hjälper oss med dagen. Han kommer att titta på om du har en säker cykel. Alla ska ha cykel och hjälm med. Eleverna i åk 1-5 slutar 12.40, åk 6 har språkval som vanligt.

Nu börjar F-1-2 att gå ut igen på tisdag mornarna. Alla behöver ha stövlar och kläder för att vara ute. Vi går ut oavsett vad det är för väder.

Vi skickar nu inte hem nya läxor då vi har fullt upp med att skriva alla skriftliga omdömen. De som har böcker som inte är utlästa fortsätter att läsa klart dem. De som läst ut sina böcker uppmanar vi i alla fall att låna hem böcker från biblioteket och fortsätta lästräningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *