Vecka 19

Hej!

Denna vecka har gått väldigt fort och tittar vi i kalendern och räknar, så är det 21 skoldagar kvar denna termin! Jag tycker att eleverna ”växer” för varje vecka. Vi ska försöka att jobba på ända fram till sommarlovet, så att det blir så mycket kunskapsinhämtande som möjligt. Det blir bad som vanligt på tisdag för alla åk 1-2 samt de 3:or som varit förra gången. Sedan startar vi med utomhusidrott på torsdag. Kom då ihåg att många barn gärna tror att det redan är sommar, men att det är för tidigt att endast ha med sig t-shirt och shorts! Ellen har nu gjort den sista dagen på sin praktik. Vi tycker att det har varit jätteroligt att ha henne hos oss, och önskar henne lycka till i framtiden. Åk 3 kommer också att göra sina sista nationella prov.

Malin och Linn saknar sina svarta regnbyxor. Titta gärna efter hemma, förmodligen är det någon som har fått med sig dem hem. Ett par ”Everest”, storlek 122/128 samt ett par ”WP” storlek 134/140.

Vecka 19  7 – 13 maj

Måndag Kebabpytt med kall vitlökssås och fefferoni
Tisdag Gräddig fiskgryta med rotfrukter och kokt potatis
Onsdag Falafel med couscous och vitlöksyougurt
Torsdag Gulaschsoppa med gräddfilstopping
Fredag Japansk currykyckling serveras med ris

En reaktion på “Vecka 19

  1. Tack för att jag fick vara hos er! Jag har haft jätteroligt och lärt mig massor, ha de riktigt bra nu innan sommarlovet!
    Många kramar från Stora Ellen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *