om meg wiktor.ord att läsa

Jag gillar att rita. Jag gillar att vara nio år. I april kommer jag att vara tio also om ni fattar i tolfte april. Jag gillar att jobba med pilen och jag gillar också att jobba med matten, men ibland kanse inte men när jag jobbar med pilen är det kul. Jag menar mycket kul men ibland kanse inte, men för det mästa men när det är spel så är det kul men bara ibland.

Det jag gillar mäst i världen är att sova. Men bäst är min klass dom heter Markus Assar Leon Lucas Conor Niclas Samuel Erik Ando Victor Sonia Chloe Linn Ellen Ella och Elvira. Det är alla, jag skrev det inte för meg men för 1-2-3 an.

Hej då på er haaa ssåå kuull men vänta nu där ni är och hejdå och hopas ni haft ett bra lov. 123an är lika med sex 1plus 2 plus 3 lika med sex eller hur. Ullis är vår lärare min favorit lärare. Musik lärare är Linn. Min mamma heter Anna-Maria ock Pappa heter Lollo ock min syster heter Wilma. Jag gillar min mamma för hon blir inte sur på mej. Min bäste vän heter Markus. Mina idoler är Oliver Ekman Larsson o Rajken Himler o Filip Ulason Liström o Simon Himler o Jakler Himler. Jag ska kanske till sälen på fredag sen ska jag på cup i Timrå, och på lördag o söndag ska jag spela waterball jag har nummer 13 och på hockey har jag 3  jag har gort det flästa målen på waterball. Marckus är min kompis och vår målis i Moras lag han har nummer 61. Vi legär först i serien vi har vunnit alla cuper. Jag har haft nummer 9 och 78 och jag vill till nwl. Då vill jag spela med nummer 13 inget annat nummer. Utrustningen är badkläder och jälm nästan lika som en hockey jälm man har när man spelar.Min kompis Marckus har gjort ett mål.

 

 

 

 

12 reaktion på “om meg wiktor.ord att läsa

  1. jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte bbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Wiktor,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *